IMPA predstavila novú ŠKODA Fabia, pod Devínom s Mikulášom

Milé zoznámenie s treťou generáciou modelu ŠKODA Fabia pripravila spoločnosť IMPA Bratislava, autorizovaný partner ŠKODA, pre svojich obchodných partnerov s flotilou vozidiel a zástupcov operatívnych leasingov. Tradične IMPA Bratislava predstavuje novinky pod hradom Devín. Inak tomu nebolo ani v prvý decembrový piatok. Hostia sa mohli osobne zoznámiť s miláčikom Slovákov, moderným štýlovým vozidlom s inovatívnou technikou a nadčasovým dizajnom. Prvýkrát vo vozidle značky ŠKODA je v novom modeli Fabia využitá technológia MirrorLink™, ktorá prenáša aplikácie smartfónu na displej palubného zábavno-informačného systému. Užitočná je tiež ďalšia funkcia SmartGate, ktorá s využitím špeciálnych aplikácií umožní zobrazovať konkrétne údaje o vozidle, ako je spotreba paliva, priemerná rýchlosť, náklady a pod. na obrazovke smartfónu. Dáta sú prenášané bezdrôtovo pomocou Wi-Fi technológie. Batožinový priestor je najväčší vo svojom segmente. Nová ŠKODA Fabia je najekologickejším a najúspornejším členom rodiny modelov Fabia všetkých čias. Hostia si počas testovacích jázd mohli vychutnať Fabiu v motorizácii 1.4 TDI 66 kW, 1.2 TSI 81 kW s DSG prevodovkou a v colour concepte biela s čiernou strechou. Motorizáciu 1.2 TSI testovali aj s výkonom 66 kW.

Hostí čakal okrem novej ŠKODA Fabia aj naozaj bohatý sprievodný program. Technickú stránku zastrešili zástupca spoločnosti ED Assist, ktorý prezentoval technické vlastnosti a ekonomický štýl jazdy na novej Fabii. Občianske združenie Emergeny Assistance Service vstupovalo do programu praktickými ukážkami prvej pomoci, ktoré sú predmetom školení v rámci projektu „Anjel strážny na cestách„. Spoločnosť IMPA Bratislava sa stala hrdým partnerom tohto jedinečného projektu. Hlavným heslom projektu je „Chvíľka pomoci je lepšia ako desať dní súcitu„… Autoklub Slovakia Assistance priniesol trenažér nárazu pri rýchlosti 30 km/h. Hostia si tak mohli otestovať, ako už pri malej rýchlosti dokáže bezpečnostný pás zvýšiť šancu na záchranu človeka v aute.

Premiéru mal v hoteli Hradná Brána pod Devínom Prvý Dámsky klub IMPA so značkou ŠKODA. Pod Devínom boli dámam k dispozícii poradkyne pre líčenie zo spoločnosti GOSH Cometics a pre vlasový styling zo spoločnosti BES Beauty & Science. Jedinečnými šperkami z rastlinnej slonoviny z Columbie sa prestavila šperkárka Monika Babčanová. Jej značka ColoMBiana je jedinečná, originálna a predovšetkým prírodná. Zdravú výživu počas dňa zastupoval široký výber produktov značky NUPO. A široké možnosti odievania prítomným dámam predstavila Zuzka Bottková. Jej modely sú nadčasové, prinášajú všetkým množstvo energie a inšpirácie.

A ako by to bolo keby v predvečer Sv. Mikuláša neprišiel Mikuláš osobne? Zotmelo sa a presne o 16-tej hodine na krásnej novej Fabii prišiel Mikuláš aj so svojim „tímom“, anjelom a čertom. Deťom priniesol veľa zábavy, radosti a samozrejme balíčkov plných sladkostí.

Naozaj vydarený deň pod hradom Devín, s novou Fabiou, Mikulášom a prvým dámskym klubom IMPA…

www.impa.sk

www.facebook.com/IMPA

Napísala: Petra

COMMENTS

  • <cite class="fn">Olivie</cite>

    Hi my name is Olivie and I just wanted to drop you a quick note here instead of calling you. I came to your IMPA predstavila novú ŠKODA Fabia, pod Devínom s Mikulášom | VKOCKE.sk page and noticed you could have a lot more traffic. I have found that the key to running a popular website is making sure the visitors you are getting are interested in your subject matter. There is a company that you can get targeted traffic from and they let you try the service for free for 7 days. I managed to get over 300 targeted visitors to day to my site. Check it out here: http://garye.co/6y

Comments are closed.