ASRock a Ubisoft prinášajú Assassin’s Creed Pack pre Ghost Recon Phantoms

Kúpou dosky ASRock môžete teraz získať bezplatne limitovanú edíciu „Assassin’s Creed Pack“ pre Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms. Akcia platí pre dosky Intel série 8/9, Intel bay Trail-D a AMD FM2+. Pre ich majiteľov je „Assassin’s Creed Pack“ v hodnote 15 USD k dispozícii od 19. novembra zdarma cez ASRock App Shop.

Získajte vzácnu kapucňu, brnenie a zbrane v balíčku „Assassin Creed“

Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms je tímová taktická PC strieľačka. Hráč, v koži elitného bojovníka, sa vyzbrojí najmodernejšími zbraňami a technológiami, aby spolu so svojim tímom ovládol bojisko budúcnosti. V App Shope teraz ASRock ponúka limitovanú edíciu balíčku „Assassin’s Creed Pack“, kde nechýba ikonická kapucňa EV-S1 HOOD AC, ľahký taktický oblek AC T. a tri zbrane FIVE SEVEN AC. Táto limitovaná ponuka je ZDARMA len prvých 2000 majiteľov nových dosiek ASRock.

ASRock App Shop je all-in-one softvérový balík, ktorý vám doručí praktické aplikácie a nástroje. V jednom integrovanom rozhraní nájdete aj exkluzívne nástroje ASRock a podporný softvér. Majiteľom vybraných dosiek ASRock poslúži pre optimalizáciu ich systému a aktualizáciu funkcií ich základných dosiek.

Ďalšie informácie o Tom Clancy’s Ghost Recon Phantoms „Assassin’s Creed Pack“ nájdete na:
http://ghost-recon.ubi.com/ghost-recon-phantoms/

Informácie o ASRock App Shope nájdete na:
http://www.asrock.com/microsite/IntelX99/support%20list/support%20list.html

Posted in TOP