Nové ochranné puzdro pre iPad Air

Spoločnosť Logitech dnes oznámila uvedenie ochranného puzdra s integrovanou klávesnicou pre iPad Air s označením Logitech® Type+. Puzdro s klávesnicou Logitech Type+ je štíhle a ľahké a poskytuje obojstrannú ochranu, ktorá pomáha chrániť váš iPad Air pred náhodnými nárazmi, poškriabaním a obliatím, čo je v každodenných situáciách viac než potrebné.

Klávesnica integrovaná do puzdra, ktorá sa pripája cez rozhranie Bluetooth, je teraz vylepšená a má okrem samostatného radu tlačidiel s klávesovými skratkami operačného systému iOS optimalizované rozloženie kláves, vďaka ktorému sa pri jej používaní budete cítiť prirodzenejšie. Klávesnica Logitech Type+ je ďalej vybavená funkciou automatického vypínania a zapínania, čo znamená, že keď svoj ​​iPad postavíte kolmo, klávesnica Logitech Type + sa automaticky zapne, a akonáhle ho zavriete, klávesnica sa automaticky vypne. Funkcie automatického prebúdzania a prepínania vášho iPadu do režimu spánku sa aktivujú otvorením alebo zatvorením puzdra, takže svoj ​​tablet budete môcť používať vždy okamžite, kedykoľvek budete potrebovať.

Puzdro s klávesnicou Logitech Type+ bude k dispozícii v uhľovo čiernom prevedení (v niektorých krajinách bude dostupné aj v marťanskej červenooranžové farbe). Očakáva sa, že v Spojených štátoch aj v Európe bude k dispozícii začiatkom októbra 2014 za odporúčanú maloobchodnú cenu 99,99 €.

Posted in TOP