Huawei Ascend P7 – v ružovej pre dámy

Kozmetické zrkadlo, 10-stupňová retuš fotiek tváre a panoramatické pozadie pri selfie v elegantnom smartfóne. To sú benefity, ktoré sú zabalené do elegantného a štíhleho telefónu Huawei Ascend P7.

Prémiový kúsok značky HUAWEI s hrúbkou 6,5 mm ponúka kvalitný fotoaparát, ultrarýchlu konektivitu s podporou vysokorýchlostných sietí 4G LTE, ľahšie ovládanie, prispôsobivé užívateľské rozhranie a výkonnú batériu.  Štýlový top model, od októbra v ružovom dizajne aj pre dámy,  získal v auguste prestížne ocenenie asociácie EISA „Európsky spotrebiteľský smartfón roku 2014–2015“.

Huawei


Pomocník v kabelke

Na nákupy sa môže každá dáma vybrať pokojne aj sama, pretože jej nový ružový telefón nafotí kvalitou profesionálnej digitálnej zrkadlovky (13 MPx) detailnú fotografiu každých topánok, ktorú môže vysokorýchlostnou sieťou 4G LTE zdieľať kamarátke a o výbere tých správnych lodičiek tak rozhodnúť spolu. Každá dáma si občas potrebuje skontrolovať svoj make-up a na to je ako vyšitý displej, ktorý sa za sekundu vie zmeniť na zrkadlo.

 

Huawei S_pink_FRONT_Lightgrey_Product photo_EN_JPG_20140430

Huawei R3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pri výbere toho správneho kabáta či blúzky Vám pomáha opäť a to až 8MPx predným fotoaparátom, ktorý je vybavený funkciou panoramatického selfie, umožňujúcim fotiť pôsobivý autoportrét so širokouhlým panoramatickým pozadím, takže na fotografii vidieť oveľa viac z okolia. Ďalší rozmer fotografiám dodáva funkcia „Voice Photo“, ktorá nahrá k fotografii 10-sekundový zvukový záznam, ktorým si môžete s kamarátkami posielať krátky odkaz či komentár k fotografii, alebo jednoducho zdieľať na obľúbenú sociálnu sieť.

HuaweiD1

Prémiový lesklý vzhľad

Lesklý vzhľad je stále hitom a tak sa aj Huawei Ascend P7 leskne. Zadný kryt telefónu je z odolného skla Corning Gorilla Glass s unikátnou sedemvrstvovou povrchovou úpravou, vďaka ktorej je povrch transparentnejší s veľmi elegantným vizuálnym efektom jemného rastru a výborne sa drží v ruke. V štíhlom tele je zasadený veľký 5-palcový displej s FullHD rozlíšením, takže surfovanie po internete, alebo prehliadanie a zdieľanie fotiek a videí na sociálnych sieťach pre vás bude ozajstným vizuálnym zážitkom. O ľahkú ovládateľnosť telefónu sa postará intuitívne užívateľské rozhranie Emotion UI 2.3, ktoré i začínajúcemu užívateľovi umožní s telefónom pracovať ako expert.

 

Ascend P7 vás vďaka výkonnej batérii s kapacitou 2500mAh, inteligentnou technológiou na úsporu energie a ultra úspornému režimu, nenechá nikdy bez spojenia so svetom. Dve samostatné antény na každej strane telefónu maximalizujú príjem signálu i na miestach, kde bežné smartfóny s jednou anténou prestávajú signál prijímať.